Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersgroep.nl

Over ons

Over Jonkers Groep

De Jonkers Groep bestaat uit Jonkers Hoveniersbedrijf, Jonkers Schroeffunderingen en Jonkers Infra Projecten: vijfsterren-bedrijven die met jarenlange ervaring en liefde voor het vak bouwen aan de duurzame inrichting van tuin en landschap. En dat duurzame gaat verder dan het gebruik van natuurvriendelijke materialen.

Groen is voor ons meer dan decoratie. Bomen, struiken en planten dragen bij aan ons welzijn. Ze zijn onmisbaar voor mens én dier. Met die gedachte richten we tuinen en landschappen in. Door variëteit in begroeiing aan te brengen maken we onze omgeving niet alleen mooier, maar trekken we ook nuttige beestjes als vogels, vlinders, bijen en egels aan. Juist door die combinatie van flora en fauna voorkómen we ziekten en plagen. En door dat natuurlijk evenwicht komt alles tot bloei.

Wij van de Jonkers Groep zien tuinen en landschappen als rustplaatsen, als oplaadstations, als speelplaatsen en als voedingsbronnen. Wij laten ze meegroeien met de wensen van de eigenaar. De bouwwerken die we plaatsen zijn geen sta-in-de-weg, maar maken op natuurlijke wijze onderdeel uit van het groen.

We vinden het belangrijk dat ook onze leveranciers en partners het milieu respecteren. Gezamenlijk werken we aan energie-neutrale projecten en een vitale leefomgeving.

 

De 5 sterren van de Jonkers Groep

Vakkennis en kwaliteit

Jonkers Groep werkt uitsluitend met vakspecialisten. Onze mensen zijn volledig gekwalificeerd en blijven zich continu ontwikkelen. Ze werken met de beste materialen volgens de nieuwste methoden. Alleen zo kunnen we optimaal resultaat garanderen.

Passie

Jonkers Groep selecteert zijn vakmensen op hun kennis, vaardigheden en creativiteit, maar zeker ook op hun liefde voor het vak. Wij scheppen voldoening in het uitvoeren van uw opdracht. Die passie voor onze professie ziet u terug in het eindresultaat.

Werken aan toekomst

Jonkers Groep volgt nieuwe ontwikkelingen in de markt op de voet. We zijn altijd op zoek naar innovatieve, duurzame materialen en technieken waarmee we nóg betere resultaten kunnen bereiken. Beter voor u én beter voor ons milieu.

Betrokkenheid

Écht luisteren, heldere afspraken maken en garantie bieden: Jonkers Groep gaat verder dan het puur uitvoeren van een opdracht. Wij begrijpen wat u van ons verwacht en willen die verwachtingen graag overtreffen.

Samen sterk

Gaat u met één van de bedrijven van de Jonkers Groep in zee, dan brengt deze de expertise van de andere bedrijven mee. Zo versterken we elkaar. En dat is in uw voordeel.

Direct offerte aanvragen

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Vul voor het aanvragen van een offerte het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte formulier

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *